Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Вчера на плажа на къмпинг Юг,166 с СТ номер с лепенки на Венера сервиз..............

П.С.Доко аз съм на морето до 19-и ако решите нещо,дрънни една шайба
    Аз съм Милен,Бунгалото на плажа.
    АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
    LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• Днес една трийстройка си въртеше задника около Окръжна болница (София).
      Subaru Legacy 3.0R
      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
      sigpic

Comment

• Вчера червена 156 с голямото крило (доста шумна) на България посока Бояна..бях с типото

Comment

• Още една червена 159-ка засечена в района . Този път на входа на Арбанаси . Спогледах се за позната физиономия и стикер , но не видях Имаше джанти като на Stoyan Georgiev
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Днес ''Розовата Мишка'' се запозна с мен докъто хигиенизирах кошника Приятна среща

Comment

• Колегата boxernay /или поне неговата 155 ца/ тази вечер около 22:00 на Екото на България!
              п.п. 155 цата е Страхотна!
              Избери Твоят ... SOUND
              https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Днес сутринта карах зад (а после и пред) едно много красиво Мито с надписи Club Alfa Romeo Bulgaria под номера (цвят Nero Etna) от Орлов Мост до Попа - там Мито-то изостана.

Бях маскиран с шведския камЬон
                Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• 166-ца със софийски номер цвят бордо - пред Арабела бийч в Албена.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Кой колега с сива 166 беше на "Съевата дупка" в събота?
                    Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• Сива бургаска 159-ка около село Шеремете . Напоследък ми върви на 159-ки да засичам
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• днеска следобяд на Цариграсдко до МЕТРО видох 164 сива с клубен надпис от зад с 2 момчета вътре и им свирках и махах не знам кой е.

Comment

• Моя милост с колегата. Бях сигурен, че си ти. Свирнах, но не занам да ли ме чу
                          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• е не знам не ви познавам човек,то па немаше къде да отбиеме да треснеме по някой лаф дето има дума,ми не съм то при мене е яко хеви метъл иначе си махаме видях ви,то требе се събереме некой ден май.

Comment

• Днеска сутринта след Карнобат на магистралата червена 155-ца с Лисан сервиз на задника на левия бут!. Покарах зад нея, а после свирнах на колегата и продължих.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• чия е бръмчащата бордо 155-ца СА1120?
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X